Regionaal Platform Criminaliteitsbeheersing Amsterdam-Amstelland (RPCAA)


RPCAA-Award uitreiking en borrel 8 oktober

Op 8 oktober werd in de Escape op het Rembrandtplein in Amsterdam voor de derde keer de RPCAA-Award uitgereikt. Dit is een aanmoedigingsprijs van €2500. Deze is voor de partner met de meeste en/of de meest spraakmakende activiteiten. In de voorgaande jaren vielen stadsdeel Nieuw-West en de gemeente Uithoorn in de prijzen.

Dit jaar won MKB-Nederland, Amsterdam de RPCAA-Award. ZIj heeft dit jaar zich vooral ingespannen om de ondernemers bewust te maken van online criminaliteit. Kajsa Ollongren. wethouder Economische Zaken en voorzitter van het RPCAA reikte de prijs uit aan Ellen Jacobs (directeur MKB Amsterdam) en Bart Drenth (voorzitter MKB Amsterdam). Ondernemers kunnen een gratis online veiligheidsscan in de vorm van een 'hack' aanvragen.  Kijk hier meer informatie over het project.

Foto-impressie

Ellen Jacobs (Directeur MKB Amsterdam) en Bart Drenth (Voorzitter MKB Amsterdam) ontavngen de RPCAA-Award uit handen van wethouder Economische Zaken en voorzitter RPCAA Kajsa Ollongren. RPCAA Veiligheidsmanager Peter Hammecher reikt de prijs aan.

Na de uitreiking was het tijd voor een ontspannen gesprek.


 

Login