Regionaal Platform Criminaliteitsbeheersing Amsterdam-Amstelland (RPCAA)


Cybercrime ontbijt

Wat als ondernemers opeens niet meer bij de bestanden op hun computer of bedrijfsnetwerk kunnen? Of hun klantgegevens worden misbruikt? Veel bedrijfsinformatie staat in een computer of online: zoals de boekhouding, voorraadbeheer en correspondentie. En vaak kunnen werknemers onderweg en vanuit huis ook bij deze informatie. Prettig en efficiënt, maar door deze toepassingen lopen ondernemers ook risico’s. Het aantal cybercrime-incidenten in het MKB stijgt en de schade is vaak ingrijpend. Hebben ondernemers in uw gemeente hun cybersecurity op orde?

Organiseer voor uw ondernemers een cybercrime ontbijtje! Hiermee vergroten zij hun kennis en vaardigheden over cybersecurity. Samen met andere ondernemers, gemeente en politie, ontdekken zij welke praktische stappen zij kunnen zetten om cybercrime te voorkomen, ook zonder grote investeringen.

Het ECP | Platform voor de InformatieSamenleving organiseert het crimineel ontbijtje in het kader van de cybersecurity bewustwordingscampagne Alert Online. 

Deze training wordt gratis aangeboden door Het CCV. U dient wel zelf voor een locatie, flipover, beamer en uiteraard deelnemers te zorgen

Meld u aan voor deze workshop, klik hier

Note van het RPCAA: mocht u deze workshop organiseren, laat het RPCAA dan weten wanneer het is, dan kunnen wij het meenemen in de agenda van de Week van de Veiligheid. Dit kan eenvoudig door een mail te sturen aan: secretariaat@rpcaa.nl

Login